Iisalmen pakohuoneet

Jos metsään haluat mennä nyt...


Ihan takuulla yllätyt! Olette ystäviesi kanssa lähteneet ulkoilemaan läheiseen metsään, ja löydätte sieltä hyvin erikoisen leiripaikan. Näyttää, kun paikalta olisi juuri hetki sitten poistuttu.. Eikä kaikki tunnu muutenkaan olevan kunnossa. Päätätte jäädä tutkimaan aluetta tarkemmin, ja onneksi näin teitte! Apuanne tarvitaan!

Nimestään huolimatta peli on pelattavissa sisätiloissa Iisalmessa Louhenkadulla. :)


Peliaika on 60min. Peli sopii mainiosti 2-4 pelaajan ryhmille, mutta sen voi pelata myös isommalla, max 6 pelaajan ryhmällä. Pelin vaikeustaso 1/3. HOX! Mikäli pelaat tämän pelin alle 30minuutissa ilman vihjeitä, saat seuraavan pelin puoleen hintaan! ;) Mainitsethan yrityksestäsi ennen pelin alkua, jotta annamme ensimmäisen vihjeen vasta pyynnöstä.


VARAA PELI TÄSTÄ PAINAMALLA


Peliä ei voi varata 12 seuraavalle tunnille varauskalenterin kautta. Mikäli haluaisit pelaamaan heti, tai aikana jota ei löydy vapaana varauskalenterista, olethan yhteydessä puhelimitse tai viestitse (myös whatsapp!), niin katsotaan onnistuuko! 

Halloween

Uusi kauhupeli varattavissa nyt! 

On synkkä ja myrskyinen Halloween yö.. Olette kuulleet huhuja, että pienessä, hylätyn näköisessä mökissä kaupungin laidalla asuu noita. Kauhujen yönä päätätte lähteä ottamaan asiasta selvää. Ja kuinka ollakaan, kun pääsette sisälle, ovi perässänne pamahtaa kiinni! Onnistutteko löytämään tienne ulos, ennen kuin noita palaa mökkiinsä?

Peliaika on 60minuuttia. Peli sopii pelattavaksi 2-7 pelaajan ryhmille, mutta suositus pelaajamäärä tähän peliin on 4 pelaajaa. Vaikeustaso 2/3.

Pelistä on mahdollisuus saada extrapelottava versio lisähinnasta. Kysy lisää viestillä, mikäli haluatte erilaisen pelikokemuksen!

Iisalmen toimipisteeltä saat ostettua myös kylmiä virvokejuomia 2,5e kpl, sekä myynnissä myös pakohuonemysteerikirjoja, "Korpin varjo" hintaan 25e.

TARJOUS! Pakopelikirja pelin yhteydessä ostettuna 18e. Lisätiedot kirjasta tästä klikkaamalla


Ohjeita peliä varten:

  • Saavuthan paikalle noin 10min ennen pelin alkua. Kiekollisia parkkipaikkoja löytyy Louhenkadun varresta, sekä toimipisteemme ohitettuasi Kirkkopuiston toiselta laidalta, molemmin puolin.
  • Mukaan tarvitset vain itsesi ja tiimisi (ja maksuvälineen, maksu ennen pelin alkua, käteinen tai kortti)

  • Asuksi emme suosittele korkeita korkoja ja minihametta, mutta niissäkin pärjää.

  • Noudatathan pelinohjaajan antamia ohjeita. Ne käydään läpi ennen pelin alkua.

  • Pelissä tarvitset kaikkia älynystyröitäsi, joten pelaaminen päihtyneenä ei ole niin antoisaa, kuin se on selvin päin. Pelinvetäjällä on myös oikeus poistaa päihtynyt pelaaja huoneesta kesken pelin.

  • Pelissä et tarvitse voimaa, eikä mitään saa rikkoa. Pidämme oikeuden laskuttaa rikotut esineet. Mikäli pelaaja ei noudata annettuja ohjeita, on pelinvetäjällä oikeus poistaa huonosti käyttäytyvä pelaaja huoneesta.

  • Mikäli pelaaja joudutaan poistamaan huoneesta, ei maksua palauteta.

  • Kuvaaminen huoneessa on ehdottomasti kielletty!

 

Hinnasto löytyy omalta välilehdeltään.