Iisalmen pakohuoneet

Jos metsään haluat mennä nyt...


Ihan takuulla yllätyt! Olette ystäviesi kanssa lähteneet ulkoilemaan läheiseen metsään, ja löydätte sieltä hyvin erikoisen leiripaikan. Näyttää, kun paikalta olisi juuri hetki sitten poistuttu.. Eikä kaikki tunnu muutenkaan olevan kunnossa. Päätätte jäädä tutkimaan aluetta tarkemmin, ja onneksi näin teitte! Apuanne tarvitaan!


Peliaika on 60min. Peli sopii mainiosti 2-4 pelaajan ryhmille, mutta sen voi pelata myös isommalla, max 6 pelaajan ryhmällä.


VARAA PELI TÄSTÄ PAINAMALLA

Kylmän sodan agentti

UUSI PELI IISALMESSA!

Entinen kaukopartiomies Lauri Solehmainen on lähetetty CIA:n toimesta suorittamaan vastavakoilua Neuvostoliiton Murmanskiin. Kaukopartiomiehestä ei ole kuitenkaan kuultu hetkeen, ja epäillään, että hän olisi pulassa. Onnistutteko pelastamaan Solehmaisen?


Pelin tarina perustuu tositapahtumiin. Peli soveltuu tällä hetkellä parhaiten 2-4hlö ryhmille. Tämä peli oli aiemmin pelattavissa Vieremällä.


Varaa peli tästä klikkaamalla!

Haunted House


Olette saapuneet maaseudulle hylättyyn taloon, jossa kuulemanne mukaan kummittelee.. Talossa on vuosia sitten asunut Herra Honkkeli. Tarinan mukaan Honkkeli rakastui palavasti erääseen naiseen, joka lopulta särki hänen sydämensä. Herra Honkkeli ei koskaan päässyt tästä yli, vaan repi sydämensä rinnastaan ja piilotti sen.

Kuulemanne mukaan kummittelun voisi pysäyttää löytämällä Herra Honkkelin sydämen, ja palauttamalla sen hänen haudalleen.

Viimeinen bussi takaisin kaupunkiin, ja hautuumaalle kulkee kummitustalon ohitse 60 minuutin kuluttua. Ehdittekö löytää Herra Honkkelin sydämen ennen tätä?


Haunted House sopii 2-4 pelaajan ryhmille, mutta sen voi pelata myös 5-6 pelaajan tiimissä.

Iisalmen toimipisteeltä saat ostettua myös kylmiä virvokejuomia 2,5e kpl, sekä myynnissä myös pakohuonemysteerikirjoja, "Korpin varjo" hintaan 20e


Peliä ei voi varata 12 seuraavalle tunnille varauskalenterin kautta. Mikäli haluaisit pelaamaan heti, tai aikana jota ei löydy vapaana varauskalenterista, olethan yhteydessä puhelimitse tai viestitse (myös whatsapp!), niin katsotaan onnistuuko!


Ohjeita peliä varten:

  • Saavuthan paikalle noin 10min ennen pelin alkua. Kiekollisia parkkipaikkoja löytyy Louhenkadun varresta, sekä toimipisteemme ohitettuasi Kirkkopuiston toiselta laidalta, molemmin puolin.
  • Mukaan tarvitset vain itsesi ja tiimisi (ja maksuvälineen, maksu ennen pelin alkua, käteinen tai kortti)

  • Asuksi emme suosittele korkeita korkoja ja minihametta, mutta niissäkin pärjää.

  • Noudatathan pelinohjaajan antamia ohjeita. Ne käydään läpi ennen pelin alkua.

  • Pelissä tarvitset kaikkia älynystyröitäsi, joten pelaaminen päihtyneenä ei ole niin antoisaa, kuin se on selvin päin. Pelinvetäjällä on myös oikeus poistaa päihtynyt pelaaja huoneesta kesken pelin.

  • Pelissä et tarvitse voimaa, eikä mitään saa rikkoa. Pidämme oikeuden laskuttaa rikotut esineet. Mikäli pelaaja ei noudata annettuja ohjeita, on pelinvetäjällä oikeus poistaa huonosti käyttäytyvä pelaaja huoneesta.

  • Mikäli pelaaja joudutaan poistamaan huoneesta, ei maksua palauteta.

  • Kuvaaminen huoneessa on ehdottomasti kielletty!

 

Hinnasto

Hinnat sisältävät alv:n (10%)

2 pelaajaa

45e per pelaaja

90€

3 pelaajaa

30e per pelaaja

90€

4-5 pelaajaa

20-25e per pelaaja

100€

6-7 pelaajaa

20e per pelaaja

120-140€