Iisalmen pakohuoneet

Jos metsään haluat mennä nyt...


Ihan takuulla yllätyt! Olette ystäviesi kanssa lähteneet ulkoilemaan läheiseen metsään, ja löydätte sieltä hyvin erikoisen leiripaikan. Näyttää, kun paikalta olisi juuri hetki sitten poistuttu.. Eikä kaikki tunnu muutenkaan olevan kunnossa. Päätätte jäädä tutkimaan aluetta tarkemmin, ja onneksi näin teitte! Apuanne tarvitaan!

Nimestään huolimatta peli on pelattavissa sisätiloissa Iisalmessa Louhenkadulla. :)


Peliaika on 60min. Peli sopii mainiosti 2-4 pelaajan ryhmille, mutta sen voi pelata myös isommalla, max 6 pelaajan ryhmällä. Pelin vaikeustaso 1/3.


VARAA PELI TÄSTÄ PAINAMALLA


Peliä ei voi varata 12 seuraavalle tunnille varauskalenterin kautta. Mikäli haluaisit pelaamaan heti, tai aikana jota ei löydy vapaana varauskalenterista, olethan yhteydessä puhelimitse tai viestitse (myös whatsapp!), niin katsotaan onnistuuko! 

Haunted House


Olette saapuneet maaseudulle hylättyyn taloon, jossa huhujen mukaan kummittelee.. Talossa on vuosia sitten asunut Herra Honkkeli. Tarinan mukaan Honkkeli rakastui palavasti erääseen naiseen, joka lopulta särki hänen sydämensä. Herra Honkkeli ei koskaan päässyt tästä yli, vaan repi sydämensä rinnastaan ja piilotti sen.

Kuulemanne mukaan kummittelun voisi pysäyttää löytämällä Herra Honkkelin sydämen, ja palauttamalla sen hänen haudalleen.

Viimeinen bussi takaisin kaupunkiin, ja hautuumaalle kulkee kummitustalon ohitse 60 minuutin kuluttua. Ehdittekö löytää Herra Honkkelin sydämen ennen tätä?


Haunted House sopii 2-4 pelaajan ryhmille, mutta sen voi pelata myös 5-6 pelaajan tiimissä. Pelin vaikeustaso 2/3.

VARAA PELI TÄSTÄ KLIKKAAMALLA

Iisalmen toimipisteeltä saat ostettua myös kylmiä virvokejuomia 2,5e kpl, sekä myynnissä myös pakohuonemysteerikirjoja, "Korpin varjo" hintaan 20e.

TARJOUS! Pakopelikirja pelin yhteydessä ostettuna 18e. Lisätiedot kirjasta tästä klikkaamalla


Ohjeita peliä varten:

  • Saavuthan paikalle noin 10min ennen pelin alkua. Kiekollisia parkkipaikkoja löytyy Louhenkadun varresta, sekä toimipisteemme ohitettuasi Kirkkopuiston toiselta laidalta, molemmin puolin.
  • Mukaan tarvitset vain itsesi ja tiimisi (ja maksuvälineen, maksu ennen pelin alkua, käteinen tai kortti)

  • Asuksi emme suosittele korkeita korkoja ja minihametta, mutta niissäkin pärjää.

  • Noudatathan pelinohjaajan antamia ohjeita. Ne käydään läpi ennen pelin alkua.

  • Pelissä tarvitset kaikkia älynystyröitäsi, joten pelaaminen päihtyneenä ei ole niin antoisaa, kuin se on selvin päin. Pelinvetäjällä on myös oikeus poistaa päihtynyt pelaaja huoneesta kesken pelin.

  • Pelissä et tarvitse voimaa, eikä mitään saa rikkoa. Pidämme oikeuden laskuttaa rikotut esineet. Mikäli pelaaja ei noudata annettuja ohjeita, on pelinvetäjällä oikeus poistaa huonosti käyttäytyvä pelaaja huoneesta.

  • Mikäli pelaaja joudutaan poistamaan huoneesta, ei maksua palauteta.

  • Kuvaaminen huoneessa on ehdottomasti kielletty!

 

Hinnasto löytyy omalta välilehdeltään.