Pakopelikirja

Pakopelikirja

Iisalmen toimipisteeltä saat ostettua myös kylmiä virvokejuomia 2,5e kpl, sekä myynnissä myös pakohuonemysteerikirjoja, "Korpin varjo" hintaan 20e.

TARJOUS! Pakopelikirja pelin yhteydessä ostettuna 18e.

Mikäli haluat ostaa kirjan, muttet ole tulossa pelaamaan, olethan yhteydessä viestitse, niin sovitaan nouto/toimitus.


Korpin varjo on Eva Eichin luoma kirjallinen pakohuonemysteeri, jossa lukija viedään ratkomaan pulmia keskelle luokkakokousta.
Lisa kokoontuu entisten koulukavereidensa kanssa vanhaan kouluunsa luokkakokoukseen. Yksi on joukosta poissa: Paula, mustiin pukeutunut punkkari, joka kuoli traagisesti kesken abivuoden. Paula oli tunnettu siitä, että hän piirteli mustia korppeja seinille ja pulpetteihin.
Luokkakokouksen aikana erään luokan liitutaululle on piirretty korppi ja sana-arvoitus, ja ystävykset lähtevät sen jäljille koulun kellariin. He seikkailevat tyhjässä koulussa hyytävistä tilanteista ja arvoituksista toiseen, ja pikkuhiljaa Paulan arvoitus alkaa selvitä: yksi heistä on syyllinen hänen kuolemaansa.
Korpin varjo on kirjallinen pakohuonemysteeri, jossa pääset etenemään ratkaisemalla tarinan henkilöiden kohtaamia arvoituksia ja leikkaamalla kirjasta oikeat sivut auki.