TAHKO / Eräpub


VARAUKSET TOISTAISEKSI AINOASTAAN PUHELIMITSE!  Ensisijaisesti suoraan Tahko Safarin numerosta 0400 202 303. 


 Tahkon laidalla sijaitsee pieni Eräpub, jonne lähinnä paikalliset tykkäävät kokoontua viettämään aikaa iltaisin. Vakioporukalla on ollut tapana tehdä porukkalottoa jo useamman vuoden ajan, ja tälläpä kertaa oli voitto osunut kohdalle! 

Pubin vakioporukka työntekijöineen päätti samalta istumalta, että reissuun on lähdettävä, ja varasivat äkkilähdön Kanarian lämpöön. Nyt he ovat matkalla lentokentälle, ja Kuopiossa huomasivat, että lottokuponki unohtui Pubiin, ja nyt on kiireellä palattava se hakemaan!

Pahamaineinen rosvojenginne on kuullut tästä, ja päätitte tulla ryöstämään lottokupongin! Aikaa on 60min, ennen kuin pubin asiakkaat palaavat sitä noutamaan... Kerkeättekö paeta paikalta ennen sitä?Tahkon Eräpubi peli on sama peli, kuin Iisalmi Escapen ensimmäinen peli Saaran Baari. Se sopii hyvin perheille, kaveriporukoille tai vaikka isommille lapsillekin ilman aikuisia! Haastetta riittää ikään katsomatta. Peli on saanut hyviä arvosteluja niin ensikertalaisilta pelaajilta, kuin jo kokeilta konkareilta.

Tahkon peli sijaitsee osoitteessa Nipasentie 2, Tahko Safarin tiloissa.

Tahkon pelin voit varata toistaiseksi ainoastaan puhelimitse 0400 202 303!   


Tahkon Eräpub sopii mainiosti 4-6 pelaajan ryhmille, mutta sen voi pelata myös 2-3 tai 7 pelaajan ryhmässä.


Ohjeita peliä varten:

  • Saavuthan paikalle noin 10min ennen pelin alkua.
  • Mukaan tarvitset vain itsesi ja tiimisi (ja maksuvälineen, maksu ennen pelin alkua, käteinen tai kortti)

  • Asuksi emme suosittele korkeita korkoja ja minihametta, mutta niissäkin pärjää.

  • Noudatathan pelinohjaajan antamia ohjeita. Ne käydään läpi ennen pelin alkua.

  • Pelissä tarvitset kaikkia älynystyröitäsi, joten pelaaminen päihtyneenä ei ole niin antoisaa, kuin se on selvin päin. Pelinvetäjällä on myös oikeus poistaa päihtynyt pelaaja huoneesta kesken pelin.

  • Pelissä et tarvitse voimaa, eikä mitään saa rikkoa. Pidämme oikeuden laskuttaa rikotut esineet. Mikäli pelaaja ei noudata annettuja ohjeita, on pelinvetäjällä oikeus poistaa huonosti käyttäytyvä pelaaja huoneesta.

  • Mikäli pelaaja joudutaan poistamaan huoneesta, ei maksua palauteta.

  • Kuvaaminen huoneessa on ehdottomasti kielletty!