Ulkopakopeli

Ulkopakopeli // Outdoor game

Also in english and russian!

Ohjeet peliin alempana, pdf muodossa ohjeet englanniksi ja venäjäksi. Pelin hinta on 35e/per peli. Pelattavissa ympäri vuoden!


Näin pääset pelaamaan:

1. Navigoi selaimella osoitteeseen app.leveladventures.com, rekisteröidy ja kirjaudu. (Rekisteröinnin yhteydessä tarkistathan myös roskapostikansion.) Suosittelemme Chrome selainta mutkattomimpaan elämykseen!

2. Hyväksy sijaintitiedot, valitse kieli ja "LIITY PELIIN". 

3. Valitkaa tiimistänne kapteeni, sekä keksikää tiiminimi. Ensin tiimin kapteeni "LUO AULA" :n tiimikohtaisella pelikoodilla. Tämän jälkeen muut tiimiläiset liittyvät peliin samalla koodilla "LIITY AULAAN" painikkeella. 

4. Huom: aloittakaa peli vasta kun näette jokaisen nimen aulassa. Pelaajia ei voi lisätä myöhemmin mukaan. 

5. Pelikartan avulla navigoikaa seuraavalle tehtäväpisteelle, joka näkyy kartalla keltaisena ympyränä. Vuorollaan jokainen pelaaja on " vastausvuorossa " , jolloin hän on navigointi- ja ratkaisuvastuussa. Myös joukkueen kapteeni näkee aina seuraavan tehtäväpisteen. 

6. Saavuttuanne tehtäväalueelle saatte tehtävän auki vasemmassa alakulmassa, keltaiseksi muuttuneesta silmä-kuvakkeesta. GPS-ongelmien ilmetessä kapteeni voi avata tehtävän oikean yläkulman valikosta. 

7. Lukekaa tehtävät huolellisesti ja ratkaiskaa ne yhdessä. 

8. Jokaiseen tehtävään on saatavilla kolme vihjettä, näette nämä suurennuslasi-kuvakkeesta. Vihjeet näkyvät kaikille, mutta vain joukkueen kapteeni tai " vastausvuorossa " oleva pelaaja voivat valita katsovansa vihjeen. Kolmannen vihjeen jälkeen voitte katsoa oikean ratkaisun. Muistakaa, että jokainen vihje ja väärä vastaus lisää aikaa lopulliseen peliaikaanne. 

9. Tarvittaessa voitte siirtää pelivuoron toiselle oikean yläkulman valikosta. Jos ongelmia ilmenee, älkää epäröi ottaa yhteyttä. 

10. Pitäkää hauskaa!